Highlights Amsterdam

De mooiste highlights in Amsterdam

Wil je graag highlights laten zetten? Dan ben je van harte welkom bij Daise Brazil. Bij ons ben je verzekerd van een persoonlijke en professionele service. Wil je graag een andere look? Zoek je naar deskundig advies? Daise Brazil denkt graag met je mee. Zo ga je na de behandeling weer tevreden naar huis. Als je zuinig op je haar bent, dan kies je natuurlijk niet zomaar de eerste de beste kapper. Dan wil je veel ervaring. Het is tenslotte niet onbelangrijk hoe je haar eruit ziet. Bij Daise Brazil vind je veel ervaring en een enorme expertise op het gebied van kleuren. Voor een prachtige balayage en voor perfecte highlights ben je bij Daise Brazil aan het juiste adres. Uiteraard tegen betaalbare prijzen.

Highlights in Amsterdam bij moderne schoonheidssalon

Voor het zetten van highlights is de moderne en leuke schoonheidssalon van Daise Brazil in Amsterdam de plek waar je moet zijn. Voor een veelzijdige kapsalon ben je hier precies op de goede plek. Je kunt ook een afspraak maken voor manicure of pedicure. Heb je binnenkort een groot feest te vieren? Wellicht ga je over een tijdje trouwen. Uiteraard wil je er dan zo mooi mogelijk uitzien. Twijfel je nog over het geschikte kapsel? Hoe zie jij er op het feest op zijn mooist uit? Maak een afspraak bij Daise Brazil. Dan wordt er geluisterd naar jouw wensen. Natuurlijk mag je ook om advies vragen. Je wilt tenslotte rekenen op langdurige resultaten.

Balayage Amsterdam bij Daise Brazil

Jij hebt interesse in balayage verven? Dan ben je bij Daise Brazil op de goede plek. Dankzij de subtiel ingezette highlights krijg je een prachtig resultaat. Uiteraard heb je er voor een lange poos plezier van. De balayage wordt eigenlijk als een soort veeg in je haar gezet in de vorm van een V. Het woord balayage betekent in het frans dan ook letterlijk veeg. Bij highlights wordt er altijd gewerkt met folies, dat is bij balayage niet het geval. Ook worden ze een stukje lager gezet, niet direct vanaf je hoofdhuid. Het voordeel is dat er gekozen wordt voor zachte kleuren. Daardoor heb je bijna geen last van uitgroei. Wil je alleen een afspraak maken voor het knippen van je haar? Zoek je naar een keratine behandeling? Je bent van harte welkom bij Daise Brazil. Maak vandaag nog een afspraak. Dit werkt snel en eenvoudig via de website.