Balayage Amsterdam

Voor balayage in Amsterdam ga je naar Daise Brazil

Wil je een perfecte balayage waar je lang plezier van hebt? Maak dan een afspraak bij Daise Brazil in Amsterdam. Je zult merken dat vriendelijkheid en vakbekwaamheid belangrijke pijlers van de salon zijn. Dankzij diverse trainingen en cursussen krijg je echt de hoogste kwaliteit. Dat is tenslotte wat je je haar gunt. Balayage is ook een soort highlights. Er zijn echter ook echt wel verschillen. Er wordt niet gewerkt met folie en je hebt minder te maken met uitgroei. Ze worden altijd iets lager gezet en niet zoals bij highlights direct vanaf je hoofdhuid. De zachte kleuren garanderen een prachtige look en uitstraling. Maak vandaag nog een afspraak. Je bent van harte welkom. Uiteraard betaal je een eerlijk tarief. De verschillende behandelingen zijn absoluut betaalbaar.

Maak afspraak voor balayage in Amsterdam

Een afspraak maken gaat heel snel en gemakkelijk via de website. Wil jij zeker weten dat je de kleur krijgt die echt bij je past? Natuurlijk kun je rekenen op professioneel advies. Daise Brazil is een absolute expert op het gebied van kleuren. Ook is er heel veel ervaring op dit terrein. Je mag rekenen op prachtige balayages en mooie highlights voor de meest perfecte look. Heb je een speciale reden waarom je je haar wilt kleuren? Ga je over een tijdje naar een groot evenement of staat je bruiloft bijna op de agenda? Natuurlijk ben je dan bij Daise Brazil aan het juiste adres. Wil je meer informatie? Heb je nog een bepaalde vraag? Stuur een e-mail en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie terug.

Balayage Amsterdam

Voor highlights in Amsterdam naar Daise Brazil

Daise Brazil is expert op het gebied van kleuren. Natuurlijk kun je ook een afspraak maken voor andere behandelingen. Denk dan onder meer aan knippen en föhnen. Uiteraard krijg je passend en persoonlijk advies als je dat wilt. Misschien ben je toe aan een totaal nieuwe look. Ook een keratine behandeling behoort tot de mogelijkheden. De prijzen zijn betaalbaar en er worden natuurlijke producten gebruikt. Jij bent tenslotte ook zuinig op je haar. Dan wil je niet dat er gewerkt wordt met producten die schadelijk zijn voor het haar. Wil je exact weten wat de prijzen zijn voor de verschillende behandelingen? Je ziet ze duidelijk vermeld staan op de website. Als je vragen hebt, schroom dan zeker niet om even contact op te nemen.