Manicure Amsterdam

Waar haal je de mooiste manicure in Amsterdam?

Trakteer jezelf op een welverdiende manicure in Amsterdam. Je handen, vingers en nagels verdienden het immers ook om er op hun paasbest uit te zien. Denk maar eens na over hoe vaak je je handen gebruikt op een dag. Autorijden, groenten snijden, een e-mail typen: je doet het allemaal met je handen. Dan is het toch niet meer dan normaal dat je je handen af en toe even lekker in de watten laat leggen? Na een verkwikkende manicure in Amsterdam straal je van het zelfvertrouwen en kun je weer de hele wereld aan!

Wat kun je verwachten van een manicure in Amsterdam?

Zoals je waarschijnlijk al had kunnen raden draait het bij een manicure helemaal om je handen en dan met name om je nagels. Meestal krijgen je handen eerst een verzorgend badje. Hierbij legt de manicure jouw handen in lauwwarm water. Vaak worden hier ook hydraterende lotions bij gebruikt, zodat je handen helemaal kunnen ontspannen. De manicure zal ook je nagelriemen naar achteren duwen, zodat de nagels er langer en mooier uitzien. Je nagels worden gevijld en de dode huidcellen op je handen worden verwijdert. Dat zorgt voor een zijdezacht effect.

Nagels om jaloers op te worden

Nadat je handen en nagels optimaal verzorgd zijn, kun je ervoor kiezen om nog een stapje verder te gaan en je nagels een jaloersmakende look te geven. Eerst geeft de manicure jouw nagels een basislak. Daar gaat ze overheen met een topcoat in een kleur naar jouw keuze. Dit kan iedere kleur zijn die je maar wilt: niets is te gek! Wil je echt uitpakken tijdens je manicure in Amsterdam? Ga dan voor gellak. Deze lak moet uitharden onder een LED lamp of UV-lamp. Hierdoor zal de lak veel langer blijven zitten dan een normale nagellak en heb je er dus langer plezier van.

Welke manicure in Amsterdam kies jij?

In een grote stad als Amsterdam heb je veel keuze als het aankomt op het uitkiezen van een manicure salon. Vaak kun je van tevoren al wel een beetje een idee krijgen van de sfeer in de salon door de website te bezoeken. De prijzen voor een manicure kunnen per salon verschillen, maar liggen meestal tussen de 20 en 40 euro, afhankelijk van hoeveel onderdelen je wenst te ontvangen. Door van te voren meerdere salons met elkaar te vergelijken, weet je zeker dat je een eerlijke prijs betaalt voor je manicure. Zorg dat je kiest voor een manicure in Amsterdam met goede service waar er wordt geluisterd naar jouw wensen.