Lowlights Amsterdam

Voor een compleet nieuwe en stijlvolle look ben je op zoek naar lowlights in Amsterdam. Iedereen is wel bekend met de populaire highlights. Hierbij worden plukjes in je haar lichter gemaakt, ook wel een ‘coupe soleil’ genoemd. Maar als je gaat voor lowlights, worden bepaalde plukjes in je haar juist wat donkerder gemaakt dan de rest van je haar. Dus waar highlights het beste tot hun recht komen bij donker haar, zijn lowlights juist geschikt als je bijvoorbeeld een blonde of lichtbruine haarkleur hebt. Lowlights zijn weer eens wat anders en zorgen voor een uniek resultaat. Geen wonder dat je deze look vaak terug ziet bij celebrities op de rode loper.

Waar haal jij je lowlights in Amsterdam?

Amsterdam is zo’n grote stad en telt zo veel kapperszaken dat je veel keuze hebt als het aankomt op het laten zetten van je lowlights. Vaak kun je van tevoren alvast een kijkje nemen op de website van de kapper in kwestie. Dan krijg je alvast een beeld van degene die jouw lowlights in Amsterdam gaat zetten. Kies voor een kapper of haarstylist die veel ervaring heeft met het aanbrengen van lowlights en die luistert naar jouw specifieke wensen.

Wat zijn de mogelijkheden voor lowlights in Amsterdam?

Met lowlights kun je verschillende kanten op gaan. Omdat het gaat om een donkerdere kleur aanbrengen in je haar, vallen lowlights minder op dan highlights. Maar ze kunnen wel speelsheid en meer diepte aan je kapsel geven. Heb je blond haar, dan is het bijvoorbeeld een leuk idee om lowlights te nemen in een bruine of kastanjebruine kleur. Je kunt er zelf voor kiezen hoe sterk je de lowlights naar voren wilt laten komen. Ga je voor subtiel of juist voor lowlights door je hele kapsel? De keuze is aan jou!

Waarom lowlights laten zetten in Amsterdam?

Misschien denk je nu wel: “Lowlights zetten: dat kan ik toch ook prima zelf doen?” En ja, dat kun je inderdaad proberen. Vooral als je al eerdere ervaring hebt met het thuis verven van je haar. Maar lowlights zetten in blond haar en lowlights zetten in bruin haar is nog best een precies werkje. Daarom is het verstandig om het laten zetten van lowlights aan een professionele kapper over te laten. Zeker als je logwlights voor de eerste keer wilt uitproberen. Tegenwoordig kun je vaak al voor een hele redelijke prijs lowlights in Amsterdam laten zetten.